top of page
IMG_20200611_132413565_HDR.jpg

De zomerbox

Elk seizoen een nieuwe box,
nieuwe activiteiten, materialen en recepten,
maak nieuwe herinneringen

IMG_20220802_211541023 (1).jpg

Even stilstaan in de drukte
Genietmomentjes creëren
In verbinding met de natuur

De zomerbox is een doe-box vol recepten, activiteiten en materialen. Je creëert seizoensgebonden gerechten en natuurlijke producten. De natuur staat hierbij centraal.

Bij jou thuis geleverd

In de zomerbox vind je:

 • 7 activiteiten en recepten.

 • benodigdheden en ingrediënten die je zelf niet gemakkelijk vindt.

 • heel wat kennis over de seizoenen, kruiden en natuurlijke producten.

madeliefjeszalf  - vlierbessensiroop – paardenbloem traycake – flowerpower brillenkoord/juweeltjes  - bloemenpers - vlierbessensnoepjes - stoepkrijt met groentenpoeders

IMG_20230318_154426_234.jpg

Me verbonden voelen met anderen, met mezelf, met de wereld, de aarde, met vreemden rond me... vind ik het fijnste gevoel ter wereld. 

Ik wil jou helpen echte momenten te creëren.

Betekenisvolle momenten.

In verbinding met jezelf, met anderen, maar in elk geval ook met de natuur en de seizoenen.

 

Mijn missie is het mooie, inspirerende en krachtige van de natuur in pure geniet momentjes verpakken en delen met jou ♡

Hey, ik ben Aline

IMG_20200718_170935521_HDR.jpg

Bestel jouw seizoensbox en:

• creëer gezellige me-time momentjes of herinneringen met elkaar (geen schermen,
geen externe prikkels, gewoon samenwerken aan iets leuks).
• doe leuke, originele seizoensgebonden activiteiten (zonder uren op Pinterest te scrollen naar inspiratie en tijd te verliezen door op zoek te gaan naar de nodige ingrediënten en materialen)

 

beertjes.jpg

OH JA! 
Ik zet me op de wachtlijst en ontvang graag twee bonus recepten én een korting.

Dankjewel voor je inschrijving! Binnenkort ontvang je nog meer info!

 • Facebook
 • Instagram
 • Of al het materiaal in de box zit?
  Al de specifieke materialen en ingrediënten die je niet zomaar in de supermarkt vindt, zitten in de box. Bijvoorbeeld de mal voor de vlierbessensnoepjes, het hout en de vijzen voor de bloemenpers, het potje voor de madeliefjeszalf, de bijenwas, het gips en het rode bieten poeder, de parels, slotjes, rijgdraad etc. En uiteraard de mooi vormgegeven recepten, zodat je niet op je gsm moet zitten turen maar volledig kan deconnecten .
 • Of de zomerbox bedoelt is voor kinderen of voor volwassenen?
  Deze vraag krijg ik wel vaker. De box is niet specifiek ontwikkeld voor kinderen. De box is ontwikkeld voor iedereen die, net zoals mezelf, nood heeft aan meer verstilling en connectie (met zichzelf en de natuur en de seizoenen). Voor mensen die soms even willen ontsnappen aan de ratrace van het leven. Die nood hebben aan leuke momentjes voor zichzelf, of in verbinding met anderen. Momentjes om uit het hoofd te komen, naar het hier en nu, momentjes van creativiteit en speelsheid. MAAR dat wilt niét zeggen dat de box niet voor kinderen is. Ik denk dat de box ontzettend leuk is om met kinderen te doen! Ik zie ook de grote meerwaarde: je hebt een box vol met recepten voor leuke activiteiten én het materiaal. Dat bespaart jou ontzettend veel tijd en opzoekwerk naar originele activiteiten. Je moet gewoon nog tijd vrij maken om de activiteiten effectief te doen. Gegarandeerd dat dit leuke quality-time wordt met je kids, neefjes of nichtjes. Want iets samen doen is zo veel leuker en dan een materieel cadeau. Je maakt echt nieuwe herinneringen samen. Bij de jonge kinderen zal je meer moeten helpen, maar ik denk dat deze box ook leuk is voor tieners die dan weer meer zelfstandig activiteiten kunnen doen, en ongetwijfeld ook baat hebben bij rust momentjes Kortom, de box is voor wie wil verbinden met zichzelf (en/of met anderen) en met de natuur, op een leuke manier.
 • Of je een box ook cadeau kan geven?
  Dat kan zéker! De box is een geweldig leuk cadeau om cadeau te geven. Wil je de box als een verassing laten bezorgen? Bij het afrekenen kan je kiezen om een ander aflever adres in te stellen als je factuur adres, op die manier weet ik dat het een cadeautje is en steek ik er een leuk kaartje bij. Bij "opmerkingen" kan je dan nog een persoonlijke boodschap schrijven die ik dan ook op het kaartje schrijf. Natuurlijk kan je de box ook gewoon laten toekomen bij je thuis en deze persoonlijk afgeven aan de gelukkige ;)
 • Wanneer de box toekomt?
  Als jij je op de wachtlijst zet verzend ik de box in de week van 12 juni, zodat jij je box op tijd hebt voor de start van de zomer op 21 juni. Er zit voor de mensen op de wachtlijst een leuk eco-ritueel in om de zonnewende te vieren. Ook voor de mensen met kinderen heb je de box dan op tijd voor als de zomervakantie start. Bestel jij je box vanaf 21 juni dan moet je ongeveer een week wachten op je box. Ik verzend mijn pakketten 1 maal per week, op woensdagen.
bottom of page